nieuwbouwproject-in-bilthoven-vinkenplein-bilthovenaangepast.jpg

Green living and relaxation in the city centre

Vinkenplein, a commercial and residential complex

Vinkenplein in Bilthoven will be a place to relax, meet and live. The development will offer more than merely a pleasant space for living; it will be part of a new recreational city centre concept right in the middle of all the amenities. The project will consist of a main building and pavilion.
visualisatie_vinkenplein_01.jpg
visualisatie_vinkenplein_04.jpg

Project properties

Project name
Vinkenplein, a commercial and residential complex
Location
Vinkenplein, Bilthoven
Client
The House of Development/ Synchroon
Category
Housing
Retail
Surface
4,800 m²
Architect
RPHS+
Engineering
Bartels Ingenieursbureau
Type of contract
UAV
Period
04/2018 - present

Schedule

The principal building will comprise a commercial plinth with apartments above and an underground car park for residents. A total of 30 luxury apartments (75 to 120 m2) are to be realised. 

Eye-catcher

A restaurant and café pavilion is to be built in the centre of Vinkenplein and will be Bilthoven’s new meeting place. A contemporary, basic shape with a distinctive design in steel and glass, the pavilion will have a hint of the Art Deco era and is bound to be a genuine eye-catcher.

Want to know more? Visit the Vinkenplein website