Groen en ontspannen wonen in het centrum

Commercieel en wooncomplex Vinkenplein

Het Vinkenplein in Bilthoven wordt een plek om te ontspannen, te ontmoeten en te wonen. De nieuwbouw biedt naast ruimte om te wonen ook een nieuwe verblijfsplek in het centrum, te midden van alle voorzieningen. Het project bestaat uit een hoofdgebouw en een paviljoen.

Projectkenmerken

Projectnaam
Commercieel en wooncomplex Vinkenplein
Locatie
Vinkenplein, Bilthoven
Opdrachtgever
The House of Development/ Synchroon
Categorie
Woningbouw
Retail
Oppervlakte
4.800 m²
Architect
RPHS+
Engineering
Bartels Ingenieursbureau
Type contract
UAV
Uitvoeringsperiode
04/2018 tot heden

Programma

Het hoofdgebouw bestaat uit een commerciële plint met daarboven appartementen. Daaronder ligt een parkeergarage voor de bewoners. In totaal worden er 30 luxe appartementen gerealiseerd van 75 tot 120 m2.

Eyecatcher

Centraal op het Vinkenplein wordt een horeca paviljoen gerealiseerd. Dé nieuwe ontmoetingsplek in Bilthoven. Door een hedendaagse basisvorm en kenmerkende vormgeving in staal en glas, met een knipoog naar het art-decotijdperk, is het paviljoen een echte ‘eyecatcher’.

Bezoek de website van Vinkenplein