Onderhoud_Cordeel_03

Onderhoud en meer

Zoekt u een betrouwbare partij voor het complete onderhoud van uw vastgoed, aanpassingen aan uw panden of renovaties? Met de afdeling Vastgoedservice leveren we oplossingen op maat. We verzorgen niet alleen planmatig onderhoud, maar doen ook schadeherstel bij calamiteiten, renovaties, interieurbouw, verbouwingen en regiewerkzaamheden. Aangezien Cordeel een integrale dienstverlener in het bouwproces is, kunt u ook voor onderhoud aan constructies, installaties en infrastructuur op ons bouwen.
Onderhoud_Cordeel_02

Net dat stapje extra

  • We zetten net dat stapje extra, zodat uw bedrijfsprocessen niet worden verstoord en de continuïteit van uw activiteiten gegarandeerd is.
  • Onze ervaren medewerkers zijn gewend om te werken onder tijdsdruk en in complexe omgevingen als logistieke centra, petrochemische faciliteiten, fabrieken en winkelgebieden.
  • Bij bestaande opdrachtgevers kennen we het gebouw en de historie ervan. Dat scheelt: we weten wat er wel en niet mogelijk is en hoeven dat niet eerst te onderzoeken.
  • De afdeling Vastgoedservice wordt ondersteund door onze andere afdelingen en productiefaciliteiten. Hierdoor hebben we bijna alle disciplines in huis en kunnen we snel maatwerk leveren.
  • Uw vaste aanspreekpunt zorgt dat u altijd vlot antwoord krijgt op uw vragen.

Timmerwerkplaats

In onze eigen timmerwerkplaats zetten vakmensen met een hart voor hout onder meer raam- en deurkozijnen, bekistingen, dakopstanden en houtskeletbouwelementen in elkaar. Allemaal maatwerk, zowel voor onze vastgoedservice als ter ondersteuning van grotere bouwprojecten. Doordat we over een eigen timmerwerkplaats beschikken, zijn onze opdrachtgevers verzekerd van aantrekkelijke levertijden.

Projecten

De afdeling Vastgoedservice voert zowel incidentele als kleinschalige utiliteitsbouwprojecten uit. Vaak gaat het om een aanbouw, een verbouwing (van een spreekkamer, kantine of schoolgebouw) of het renoveren van bedrijfsruimtes. Maar gebouw- en machinefunderingen, laadkuilen, loodsen en infrastructuur komen ook geregeld voor. En zelfs complete industriële gebouwen tot zo’n 1.500 m2.

Vastgoedservice_Projecten

Schadeherstel

Of het nu gaat om schade door storm, brand, inbraak, water of een andere calamiteit, onze afdeling Vastgoedservice herstelt alles keurig in de oude staat. Vanzelfsprekend met minimale overlast voor de gedupeerden. Dikwijls zijn we goed bekend met de gebouwen van onze opdrachtgevers, zeker wanneer we ze zelf hebben gebouwd. Dat helpt om zonder vertraging de benodigde maatregelen te treffen of een adequate tijdelijke oplossing te bieden.

Onderhoud 

Met het juiste onderhoud blijft een gebouw in topstaat. Op basis van inspecties en een risicomatrix, bijvoorbeeld conditiemetingen conform NEN 2767, stellen we de benodigde onderhoudswerkzaamheden vast. Denk aan schilderen van houtwerk en herstellen van kozijnen, daken, dakgoten, metsel- of voegwerk. Inplannen doen we altijd in overleg. Naast preventief onderhoud voeren we ook correctief onderhoud uit: van betonschade tot klemmende deuren en het vervangen van sloten. 

Garantiepunten

Zijn er na oplevering van een door ons gebouwd project nog aandachtspunten? Dan pakken de specialisten van de afdeling Vastgoedservice die op. Doordat we alle bouwtekeningen in huis hebben, hebben ze aan een half woord genoeg.
 

Engineering

De afdeling Vastgoedservice is onderdeel van Cordeel Nederland en profiteert daarmee van onze inhouse engineeringscapaciteit. Onze constructeurs, architecten en modelleurs maken het ontwerp, nemen het bouwvergunningstraject voor hun rekening en verzorgen de uitvoeringstekeningen. Zo kunnen we u een compleet pakket bieden voor design & build: van schetsontwerp tot uitvoering en uiteraard onderhoud.
 

Meer weten over onze vastgoedservice?
Joan van Burg legt graag uit wat de voordelen zijn voor uw organisatie.