Cordeel team personeel

Duurzaam bouwen. ook aan je carrière

Tijd voor jou en Cordeel

Zoek je een nieuw doel in je werk? Heb je het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden? Dat is niet hoe we het doen bij Cordeel. Hier is er ruimte voor balans. Ruimte om je te ontplooien. Hier doen we het samen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: aan de mooiste projecten bouwen.

Geen baan maar een carrière

We zijn altijd op zoek naar mensen met meerwaarde. Zowel op de bouwplaats als op kantoor. We zoeken oplossingsgerichte aanpakkers. Doorzetters die kunnen omgaan met de vrijheden en verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt. Klinkt dat spannend? Maak je geen zorgen: bij Cordeel sta je er nooit alleen voor. Of je nu helemaal aan het begin van je carrière staat of al een tijdje meedraait.

Zit jouw baan er niet tussen?

Dan gaan we samen met jou de mogelijkheden onderzoeken. Waar liggen jouw interesses en kwaliteiten? Stuur ons een bericht  en we kijken samen hoe jouw toekomst bij Cordeel eruit kan zien. Ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt, horen we graag van je.

Teambuilding is ook bouwen

We zijn een hecht familiebedrijf. Best bijzonder voor een grote aannemer. Ben jij straks van de partij bij onze uitdagende en gezellige teambuildingactiviteiten?

Bij Cordeel zit je goed

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden: het is allemaal netjes geregeld. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. We zetten je persoonlijke groei in de steigers en bouwen mee aan jouw toekomst.

Wat we bieden


Wil je meer weten over je toekomst bij Cordeel?

Of heb je een specifieke vraag over een vacature?