Cordeel EBS

Bouwen voor de toekomst

Op zoek naar een onafhankelijke bouwpartner die gelooft in persoonlijke service en langdurige relaties? Dat is Cordeel ten voeten uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestigingen in Vlissingen, Terneuzen, Neer (Cordeel Geelen) en Amsterdam (Cordeel Amsterdam VOF) bouwen we met meer dan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers aan en voor de toekomst. Samen behalen we jaarlijks rond de 150 miljoen euro omzet. Dat is natuurlijk belangrijk, maar dat is niet waarvoor we het doen. Nee, dat vernieuwende en duurzame project dat we samen met u mogen neerzetten, daar gaat het ons om.

Kwaliteit zonder concessies

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.

Engineering

Integrale aanpak van ontwerp tot onderhoud

U wilt, zoals dat met een lelijk woord heet, ontzorgd worden. Wij begrijpen dat. We werken zowel met klassieke bouwcontracten als bouwteams en volledige design & build-projecten (UAV-GC). Alles wat we doen is maatwerk en we kunnen op ieder moment in het proces instappen. Daarbij maken we geregeld gebruik van onze inhouse ontwerp- en engineeringafdeling en productiefaciliteiten. Zo hebben we alles in eigen hand en kunnen we echt scherp zijn op de uitvoeringstermijn, kwaliteit en prijs. Groot voordeel van onze integrale werkwijze: we optimaliseren bouwkosten, verkorten de uitvoeringstermijn of maximaliseren bijvoorbeeld de duurzaamheid en functionaliteit van uw gebouw.

Europese speler met Belgische roots

Onze roots liggen in België, in Sint-Niklaas om precies te zijn. Hier begon Ghislain Cordeel in 1934 zijn bedrijf. Een halve eeuw later, in 1985, volgde de uitbreiding naar Nederland. Inmiddels zijn er ook vestigingen in Bulgarije en Servië. Cordeel heeft bovendien referentieprojecten in Frankrijk, Duitsland, het VK en Roemenië. En hoewel Cordeel in de loop der jaren is uitgegroeid tot een Europese speler met meer dan 1.600 werknemers, is het nog steeds een volledig onafhankelijk familiebedrijf. We zijn, al sinds het begin, een betrokken aannemer die het belang van persoonlijke service en langdurige relaties vooropstelt.

Meer over Cordeel Group

Directie Cordeel Nederland B.V.