teambuilding

Fit & Fun

Fit & Fun

We koesteren niet alleen onze projecten, maar ook het welzijn en de gezondheid van onze collega's.

Fit @ Cordeel 

We koesteren niet alleen onze projecten, maar ook het welzijn en de gezondheid van onze collega's. We geloven in de kracht van beweging en het opbouwen van sterke banden binnen ons team. Daarom moedigen we onze collega's aan om samen te sporten en werk te maken van een actieve levensstijl. Met elkaar plezier hebben en gezond blijven, dat is waar het bij Fit @ Cordeel om draait.

 

  • Samen met de collega’s van Cordeel Group doen we mee aan hardloopwedstrijden en fietsevenementen in binnen- en buitenland. 
  • Onze teambuildingactiviteiten en ook de familiedag bevatten altijd een sportief element.
  • Op het Cordeel Strava-profiel delen en vergelijken we onze sportprestaties en versterken we onze onderlinge banden.
  • Collega’s ontvangen korting op sportkleding en wellnessplatforms zoals Buddyfit, en krijgen via FiscFree fiscaal voordeel op sportlidmaatschappen, (sport)fietsen en andere sportartikelen.
  • Met een eigen sportoutfit van de Cordeel Group sport je in stijl.

 

Fun @ Cordeel 

Als bouwers in hart en nieren weten we dat goede verbindingen cruciaal zijn om te voorkomen dat een constructie in elkaar zakt. Datzelfde geldt voor de verbindingen tussen mensen. Daarom organiseren we geregeld teambuildingevenementen, zowel met als zonder familie. Dat kan een avontuurlijke familiedag zijn, een spannende sportieve uitdaging of gewoon een gezellige BBQ om samen te lachen en het leven te vieren. De onvergetelijke ervaringen en vrolijke herinneringen die we hierdoor met elkaar delen dragen bij aan een hechte en positieve werkomgeving.

Solliciteer direct