Cordeel @ Royal van Lent (Sept2018)-17

Tevreden klanten, langdurige relaties

Bij Cordeel zijn we doordrongen van het belang van veiligheid, gezondheid en kwaliteit. Voortdurend nemen we preventieve en corrigerende maatregelen om onze prestaties nog verder te verbeteren. We zijn ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd, maar kwaliteit en veiligheid zijn bij ons meer dan een certificaat. De veiligheid op de bouwplaats en de kwaliteit van ons werk zorgen voor tevreden klanten en langdurige relaties. Dat koesteren we. Daarom besteden we veel aandacht aan het opleiden en begeleiden van onze mensen. We evalueren ons werk, maken vooropnames en monitoren de klanttevredenheid bij het opleveren van een project. Bovendien betrekken we niet alleen onze collega’s bij het beleid, maar ook onze onderaannemers en leveranciers.
kraanmachinist_materieeldienst_cordeel_01.jpg
cordeel_attero_maart2017-6139.jpg

Veiligheid

Onze speciale veiligheidsafdeling HSE, Health Safety Environment, zorgt dat alles veilig verloopt. Onze prioriteit ligt bij een incidentvrij verloop van ieder project. Daar sturen we dagelijks op en investeren we voortdurend in. Cordeel Nederland is bovendien al jaren VCA-P gecertificeerd. De P staat voor ‘petrochemie’, de veiligheidscategorie met de zwaarste eisen. Al onze bouwplaatsmedewerkers en leidinggevenden hebben het VCA-diploma dat voor hun functie vereist is. Ook worden ze voortdurend getraind en geëvalueerd. Onderaannemers selecteren we zorgvuldig. En dan kijken we niet alleen naar hun certificaten, maar ook naar hun veiligheidsgedrag.

Kwaliteit

Kwaliteit en risicobeheersing staat centraal in onze bedrijfsvoering. Onze onafhankelijke QA/QC-afdeling volgt alle werkzaamheden nauwlettend. Voor elk project is er een specifiek kwaliteitsplan met een risicoanalyse. We maken gebruik van test- en inspectieplannen en integreren hold-points voor kwaliteitsinspecties in het bouwproces. Ook hier zoeken we steeds naar vernieuwing, zoals het digitaliseren van kwaliteitscontroles of de inzet van drones bij inspecties. Zo leveren we altijd het allerbeste werk af.

 

Duurzaamheid en milieu

Voor het ontwerpen en bouwen van een duurzaam en toekomstbestendig gebouw is een sterk partnership tussen opdrachtgever, ontwerper en aannemer noodzakelijk. Deze uitdaging gaan we graag aan. We hebben een BREEAM-expert in dienst en verschillende van onze projecten ontvingen het BREEAM-duurzaamheidslabel. Innoveren en bijblijven op het gebied van technische installaties en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Via ons zusterbedrijf Imtech beschikken we over de kennis van ruim 600 specialisten. Ook de verduurzaming van ons materieel heeft voortdurend onze aandacht.

Benieuwd welke voordelen onze werkwijze voor u heeft?
Sander Dekker en Adri de Rijke denken graag met u mee.