Cordeel personeel

Leg het fundament van je carrière bij Cordeel

Stages en traineeships

We zijn zowel actief in woning- als in utiliteitsbouw. Eigenlijk bouwen we bijna alles en doen we bijna alles in eigen huis. We hebben een ontwerp- en engineeringafdeling, materieeldienst, vastgoedservice en onafhankelijke veiligheids- en kwaliteitsafdelingen. En verder eigen betonfabrieken, ijzervlechterijen, een staalfabriek en een timmer- en meubelwerkplaats. Je ziet: als stagiair of trainee kun je bij Cordeel alle kanten op.

(Afstudeer)stage

Stage lopen bij Cordeel is meer dan meekijken. Al onze collega’s krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dus jij ook. Vanzelfsprekend zorgen we voor voldoende begeleiding, want bij Cordeel sta je er nooit alleen voor. Je draait mee in een van onze bouwprojecten, zodat je alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd ook echt in de praktijk gaat toepassen. En we verwachten uiteraard niet dat je dat gratis doet. Daarom krijg je een nette stagevergoeding.

Traineeship

Geregeld volgen onze stagiairs na hun stage een traineeship. Maar een traineeship kan ook als je geen stage bij ons hebt gelopen. Vaak volgen stagiairs na hun stage ook een traineeship bij ons. Je leert Cordeel kennen en ontdekt waar je interesses en talenten liggen. Daarvoor draai je mee op verschillende afdelingen. Ieder half jaar – een traineeship duurt twee jaar – duik je in een ander onderwerp. Welke onderwerpen dat zijn? Dat bepalen we samen met jou. Als trainee ben je 100% medewerker, inclusief alle arbeidsvoorwaarden die daarbij horen.

Maatvoerder

En daarna?

Met een stage of traineeship bij Cordeel leg je een stevig fundament voor een bloeiende carrière in de bouw. Hier In de bouw is de vraag naar gemotiveerde en getalenteerde mensen misschien nog wel groter dan in andere sectoren. Veel van onze collega’s zijn als stagiair of trainee begonnen. Met meerdere vestigingen, en niet te vergeten ons moederbedrijf in België en zusterbedrijven in het buitenland, zijn er legio doorgroeimogelijkheden.

Opleidingen

Onze stagiairs en trainees volgen over het algemeen een bouwgerelateerde hbo- of universitaire opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde of vastgoed en makelaardij. 

Zit de stage van je voorkeur er niet tussen? Neem contact op ,dan bespreken we samen de mogelijkheden.