Cordeel Personeel

Van projectleider tot BIM-modelleur

Op kantoor

Bij Cordeel hebben we ontzettend veel in huis. Een ontwerp- en engineeringafdeling, materieeldienst, vastgoedservice en onafhankelijke veiligheids- en kwaliteitsafdelingen. En verder eigen betonfabrieken, ijzervlechterijen, een staalfabriek en een timmer- en meubelwerkplaats. Onze projecten sturen we aan vanuit Zwijndrecht, Vlissingen en Neer. Of gewoon vanuit huis, want hybride werken is bij ons geen probleem. Samen werken we met heel veel plezier aan complexe uitdagingen. Gaan jouw ogen daar ook van glinsteren? Dan is het tijd voor Cordeel!

Zit jouw baan er niet tussen?

Dan gaan we samen met jou de mogelijkheden onderzoeken. Waar liggen jouw interesses en kwaliteiten? Stuur ons een bericht en we kijken samen hoe jouw toekomst bij Cordeel eruit kan zien. Ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt, horen we graag van je.

maatvoerder

Bij Cordeel zit je goed

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden: het is allemaal netjes geregeld. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. We zetten je persoonlijke groei in de steigers en bouwen mee aan jouw toekomst.

Wat we bieden