dok70_int_terneuzen_03.jpg

Ontwikkeling en bouw van 104 koopappartementen

Dok70: wonen met weids uitzicht over Terneuzen

Dok70 is het toekomstige visitekaartje van Terneuzen. De zeventig meter hoge woontoren verrijst langs het sprankelende Zeeuwse water, aan de rand van het centrum. Wij fungeren als ontwikkelaar en aannemer van dit bijzondere project. Bij voldoende belangstelling gaan we in het najaar van 2023 met de bouwwerkzaamheden van start. En daar komt geen steiger aan te pas.
dok70_ext_terneuzen_05.jpg
dok70_ext_terneuzen_01.jpg

Projectkenmerken

Projectnaam
Dok70: wonen met weids uitzicht over Terneuzen
Locatie
Terneuzen
Opdrachtgever
Cordeel Nederland B.V.
Categorie
Woningbouw, Ontwikkeling
Oppervlakte
16500.00 m²
Architect
Grassodenridder architecten
Engineering
IOB, Bureau Bouwkunde, Technocon
General Contractor
Cordeel Nederland B.V.
Type contract
Development
Sustainability
BEN
Uitvoeringsperiode
2023-2024

Moderne woontoren

Dok70 telt 104 koopappartementen verdeeld over 22 verdiepingen en ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Terneuzen. Op de bovenste twee lagen komen penthouses (zo’n 200 m2), daaronder drie- en vierkamerappartementen (77-112 m2) en studio’s (zo’n 50 m2). De verbindende factor? Een prachtig, weids uitzicht. Het kanaal, de Nieuwe Sluis, de Westerschelde, de gezellige binnenstad: dit alles vormt het onvergetelijke panorama voor de toekomstige bewoners. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en biedt de plint ruimte aan een horecagelegenheid met terras.

Slim, schoon en snel bouwen

Onze unieke bouwmethode maakt steigers overbodig. Wij werken met houtskeletbouwelementen en prefabbeton. Zo duurzaam mogelijk. Prefabsandwichwanden en HSB-elementen komen kant-en-klaar aan op de bouwplaats, afgewerkt met schoonwerkbeton of steenstrips in plaats van bakstenen. De kozijnen met triple glas hijsen we direct op hun plek en de schachten zijn in de fabriek al voorzien van installaties. Met volle-dikte vloerplaten kunnen we stapelen zonder stempels. We hoeven ter plaatse alleen nog de leidingen weg te werken met een schuimbetonlaag. Zo werken we nog schoner en sneller.

Ideale leefomgeving

De woontoren siert straks de skyline van Terneuzen en is vanuit elke hoek zichtbaar. De gloednieuwe appartementen aan de Beurtvaartkade vormen daarmee een nieuw markeringspunt in de omgeving. Vanaf de kade ben je binnen vijf minuten in het hart van de bruisende havenstad en op een steenworp afstand vind je een drukbezocht winkelcentrum en het rustgevende Koning Willem I-park.

Maak een afspraak met de makelaar