MVP Terneuzen

10 hectare eigen ontwikkeling

Maintenance Value Park Terneuzen

Voor een joint venture van havenbedrijf North Sea Ports en Dow Benelux hebben wij samen met APF International een industrieel onderhoudspark van ruim 10 hectare in het Zeeuwse havengebied ontwikkeld. Daarop hebben we 65.000 m2 verhuurbaar oppervlak gerealiseerd, genaamd het Maintenance Value Park Terneuzen (MVP).
Maintance Value Park Terneuzen
Maintance Value Park Terneuzen

Projectkenmerken

Projectnaam
Maintenance Value Park Terneuzen
Locatie
Terneuzen
Opdrachtgever
APF & Cordeel Nederland B.V.
Categorie
Petrochemie, Kantoren, Logistiek & Productie, Ontwikkeling
Oppervlakte
103000.00 m²
Architect
Cordeel Nederland B.V.
Engineering
Cordeel Nederland B.V.
Type contract
Ontwikkeling
Uitvoeringsperiode
08/2015 tot 04/2019

 Hoofdkantoor en workshop DOW

Het onderkomen van DOW is dé blikvanger van het MVP en zorgt ervoor dat alle werknemers, voorheen verspreid over een groot gebied, bij elkaar in een gebouw samenkomen.

Gerelateerde bedrijven

Bedrijven die een link hebben met de procesindustrie in de regio, zoals onderhoudsbedrijven, contractoren of serviceproviders kunnen zich hier vestigen. Trinseo Nederland (7.700 m²), TMS Terneuzen (4.000 m²) en ENGIE Nederland (7.000 m²) gingen SPIE (2.500 m²) voor in de keuze voor het Maintenance Value Park. Naast deze langjarig verhuurde single-tenantkantoren zijn er ook multi-tenantgebouwen gerealiseerd voor serviceproviders die werkzaam zijn op het naastgelegen DOW Chemical Terneuzen complex.

C-Park

Naast de bouwingen zorgden wij ook voor voldoende parkeerplaatsen aan de rand van het MVP. Het terrein met 214 parkeerplaatsen is voorzien van een digitaal parkeermanagementsysteem, dat alleen beheerd kan worden door de huurder van de parkeerplaats(en). 

Gerelateerde projecten