Appartement Point of View Nieuwegein

Blikvanger met spectaculair uitzicht in hartje Nieuwegein

Moderne en betaalbare koopappartementen naast City Plaza

Pal naast winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein bouwen we Point of View, een modern en betaalbaar woonconcept. De woontoren is een echte eyecatcher in het stadshart en huisvest 48 koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage. Ieder appartement heeft een ruime loggia, een terras of balkon met uitzicht.
Appartement Point of View Nieuwegein
Appartement Point of View Nieuwegein

Projectkenmerken

Projectnaam
Moderne en betaalbare koopappartementen naast City Plaza
Locatie
HN locatie, Nieuwegein
Opdrachtgever
Blauwhoed
Categorie
Woningbouw
Oppervlakte
7900.00 m²
Architect
Klunder Architecten
Engineering
Cordeel Nederland B.V.
Type contract
Design & Build
Uitvoeringsperiode
Q4 2020 - Q4 2022

Bijzondere locatie

Point of View staat op een zeer gewilde locatie: omgeven door groen én midden in het stadscentrum. De verspringende balkons, lichte gevelbanden en de spectaculaire terrassen op de tiende verdieping geven het complex een modern en opvallend aangezicht. Alle appartementen krijgen verdiepingshoge raampartijen en veel buitenruimte voor maximaal uitzicht. Op de bovenste verdiepingen komen penthouses van maar liefst 200 m2, met aan drie kanten bezonning. Voor alle bewoners is er een parkeerplek beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage. Het groene dak van de garage functioneert als modern stadspark.

Smart en duurzaam

Het complex wordt ontwikkeld met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo wordt het gebouw aangesloten op stadswarmte en zijn de appartementen gasvrij. Zonnepanelen op het dak van de woontoren wekken de energie op voor de algemene ruimtes. Al het glas in het complex is HR+++ en waarborgt een maximale warmte- en geluidsisolatie. Smartlivingtechnieken in de appartementen zorgen bovendien voor extra wooncomfort. De thermostaat, rookmelder en videofoon zijn te koppelen aan een smartphone, zodat bewoners de deur via de telefoon kunnen openen en de temperatuur op afstand kunnen instellen.

 

Gerelateerde projecten