Hotel de Schelde Cadzand

Van ontwerp tot oplevering

Hotel & appartementen aan de jachthaven van Cadzand-Bad

Op een unieke locatie met uitzicht op zee realiseert Cordeel Hotel en Residentie de Schelde. Het complex bestaat uit 51 hotelkamers en 33 koopappartementen met een ondergrondse parking, restaurant, wellnesscenter, sauna en verwarmd zwembad.
Hotel de Schelde Cadzand
Hotel de Schelde Cadzand

Projectkenmerken

Projectnaam
Hotel & appartementen aan de jachthaven van Cadzand-Bad
Location
Scheldestraat, Cadzand-Bad
Opdrachtgever
Residentie de Schelde B.V.
Category
Hotels
Woningbouw
Ontwikkeling
Surface
13.000 m²
Architect
Vanderbruggen Architecten & Heykon
Engineering
Bartels Ingenieursbureau
Type of contract
Design & Build
Period
Q1 2020 tot heden

Appartementen op maat

De 18 torenappartementen en 15 reguliere appartementen variëren in grootte van circa 70 tot 143 m2 en worden van alle gemakken voorzien. De appartementen hebben verschillende indelingen en beschikken over een of meer zonnig gelegen terrassen. Zo kunnen de toekomstige bewoners precies de woning kiezen die bij hun wensen past.

Uitdagende, drukke bouwlocatie

Een grote uitdaging vormt de drukke bouwlocatie aan de boulevard van Cadzand, met woningen direct grenzend aan het perceel. Het is bijvoorbeeld niet eenvoudig om de bestaande kelderbak, een overblijfsel van het vorige pand, te verbreden en de overlast hierbij zoveel mogelijk te beperken. De coördinerende rol die dit vraagt, pakken we met beide handen aan. In dit project treedt Cordeel bovendien op als ontwikkelende aannemer: we zijn verantwoordelijk voor het gehele traject van ontwerp tot oplevering.

Voor meer informatie, bezoek de website van Hotel de Schelde.