Hoogste Punt Point of View Nieuwegein

Hoogste punt bereikt bij Point of View - Nieuwegein

De vlag mag uit! De bouw van woontoren Point of View in het stadshart van Nieuwegein heeft het hoogste punt bereikt. De woontoren omvat 48 koopappartementen en is door Blauwhoed ontwikkeld met veel aandacht voor duurzaamheid.

Het hoogste punt is altijd een mooie mijlpaal om samen met de betrokken partijen van het project bij stil te staan. Wegens de huidige maatregelen heeft de viering op andere wijze plaats gevonden. Om het moment niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan hebben we de werknemers op de bouw traditiegetrouw getrakteerd op een snack. De komende maanden zal het gebouw verder vorm krijgen en wordt het een toevoeging in het stadscentrum van Nieuwegein.

De verspringende balkons, lichte gevelbanden en de spectaculaire terrassen op de tiende verdieping geven het complex een modern en opvallend aangezicht. Alle appartementen krijgen verdiepingshoge raampartijen en veel buitenruimte voor maximaal uitzicht. Op de bovenste verdiepingen komen penthouses van maar liefst 200 m2, met aan drie kanten bezonning. Voor alle bewoners is er een parkeerplek beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage. Het groene dak van de ondergrondse garage functioneert als moderne stadstuin.

Het gebouw wordt aangesloten op stadswarmte en de appartementen zijn gasvrij. Zonnepanelen op het dak van de woontoren wekken de energie op voor de algemene ruimtes. Al het glas in het complex is HR+++ en waarborgt een maximale warmte- en geluidsisolatie. Smartlivingtechnieken in de appartementen zorgen bovendien voor extra wooncomfort. De thermostaat, rookmelder en videofoon zijn te koppelen aan een smartphone, zodat bewoners de deur via de telefoon kunnen openen en de temperatuur op afstand kunnen instellen.

Andere nieuwsberichten