Eerste kolom C-sight

Wethouder plaatst eerste kolom C-sight project

Op woensdag 9 oktober heeft wethouder Marian van Oostenbrugge van de gemeente Sluis de eerste kolom van het C-Sight project in Cadzand-Bad geplaatst. Dit project wordt ontwikkeld door Rode Wielingen Nederland BV, een samenwerkingsverband tussen de Belgische ontwikkelaar Hplus Vastgoed uit Bilzen en de ontwikkelende bouwer Cordeel Nederland BV.

Het project C-sight wordt vlak aan het brede strand van Cadzand, met zicht op de mooie jachthaven gebouwd. Het project is opgedeeld in drie herenhuizen aan de zijde van Boulevard de Wielingen en zeven zelfstandige vakantiewoningen aan de zijde van Blommaart. De drie herenhuizen in neo-Normandische stijl zullen in totaal 26 appartementen met een oppervlakte variërend van 80 tot 200 m2 huisvesten, waaronder drie unieke penthouses. Op de begane grond bevinden zich zes commerciële ruimtes met een totale oppervlakte van 700 m2.

De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor meer dan 80 auto’s en is inmiddels opgeleverd door Cordeel Nederland, waardoor er nu gestart kan worden met de bovenbouw. Al 70% van de woningen is verkocht.  Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, meer informatie over deze woningen is te vinden op www.c-sight-cadzand.nl. De oplevering van het project wordt verwacht in het voorjaar van 2026.

Andere nieuwsberichten