cordeel_zomerbbq_01.jpg

Cordeel Zomerbarbecue 2024

Het was afgelopen donderdag een prachtige dag om samen te komen bij ons vertrouwde plekje Beachclub Perry’s aan de Brouwersdam voor de jaarlijkse zomer-BBQ! We blikten gezamenlijk terug op het afgelopen halfjaar, met een toespraak van onze CEO, Erik De Bruyn. “Het is mooi om te zien hoe we als één team bij elkaar komen, niet alleen om onze successen te vieren, maar ook om even te ontspannen en van elkaars gezelschap te genieten voordat de vakanties beginnen,” zei hij.

Hoewel teamwork onze grootste kracht blijft, zetten we elk jaar tijdens de zomerbarbecue enkele individuele prestaties op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en beste idee in de schijnwerpers. Erik benadrukte: “Samen hebben we enorme stappen gezet en ik ben ervan overtuigd dat we na de vakanties deze positieve lijn zullen voortzetten.”

Voordat iedereen kon genieten van een heerlijke barbecue, verraste het HR-team ons met een speciaal samengestelde Cordeel zomerquiz. Iedereen werd verdeeld in teams die bestonden uit een mix van collega's van verschillende afdelingen. Met maar liefst 13 teams werd er gestreden wie de meeste kennis had over ons bedrijf, de bouw, muziek, sport, geografie en meer. Met veel gelach werden de antwoorden gegeven, zowel goed als fout. Uiteraard kwam er een winnend team uit de bus. Zij ontvingen een heerlijk borrelpakket als prijs!

Vanaf volgende week gaan veel collega's met vakantie. Onze kantoren zijn gesloten tijdens de weken 30, 31 en 32. Ondanks de sluiting zullen enkele projecten in deze periode doorgaan.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe!

Andere nieuwsberichten