Appartementen Feithplein Voorburg

Projectovereenkomst Feithplein Voorburg getekend

Onlangs ondertekenden Cordeel Nederland, De Maese Woningen en Holland Immo Group de overeenkomsten voor de realisatie van de 116 woningen in het project Feithplein Voorburg.

Feithplein Voorburg is een transformatie van twee voormalige kantoortorens tot woongebouwen met 95 huurwoningen, 21 koopappartementen en commerciële ruimtes in de plint. De torens zijn onderdeel van een groter complex bestaande uit woningen, een parkeergarage, theater, sporthal en zwembad. 

De transformatie van het complex bestaat naast een functiewijziging uit een complete metamorfose, optopping en verduurzaming. Ook het tussen de torens gelegen plein zal een geheel nieuw groen uiterlijk krijgen. Het project Feithplein is gelegen direct naast winkelcentrum Julianabaan en het Notenboompark.

Deze maand starten wij nog met het strippen van het gebouw. Vervolgens vinden de sloopwerkzaamheden plaats. Naar verwachting worden de 95 huurappartementen en de commerciële ruimten in Q2-2021 opgeleverd. De koopappartementen worden later opgeleverd.

KuiperCompagnons is verantwoordelijk voor het ontwerp van het complex en de buitenruimte (plein). 

Holland Immo Group heeft 95 huurappartementen, 113 parkeerplaatse en 2 commerciële ruimten gekocht ten behoeve van haar IMMO Huurwoningfonds 2.
Deze zijn van verschillende omvang en worden verhuurd in het lagere en middendure segment. Met de kleinere woningen in het project ‘Feithplein Voorburg’ wordt invulling gegeven aan de doelstelling van de gemeente Leidschendam-Voorburg om bijvoorbeeld starters tegen een betaalbare huur een plek te geven.

De Maese Woningen verkoopt de 21 luxe appartementen gelegen op de hoogste verdiepingen en het penthouse van ca. 248 m2 zelf. Het start verkoop evenement vindt plaats op 1 februari a.s., verkopend makelaar is WVK makelaars uit Voorburg. 
 

Andere nieuwsberichten