visualisatie_sporthellevoetsluis_03.jpg

Contouren megasportcomplex Hellevoetsluis zichtbaar

De bouw van het sportcomplex Hellevoetsluis aan de Amnesty Internationallaan begint haar vorm te krijgen. Wij leveren hier medio 2020 een multifunctioneel sportcomplex op dat voldoet aan de laatste eisen. De nieuwe ontmoetingsplek in Hellevoetsluis bestaat uit een fitnessruimte, drie zwembaden, een grote sporthal met een bijbehorende tribune, kleedruimtes, horeca en kantoren.

Voortgang

De afgelopen periode is de keldervloer gestort en zijn de prefabwanden van de zwembaden geplaatst. Het recreatiebad is voor de helft gereed. Wie goed kijkt herkent de ronde vormen van het bad al. Het storten van de funderingsbalken voor de kleedkamers, entree van de sporthal en het complex zijn inmiddels in volle gang.

 Duurzaamheid

Het sportcomplex is straks volledig gasloos en zal haar energie onder andere opwekken via zonnepanelen. Met een hoge isolatiewaarde en een lage EPC-score van 0,37 behaalt de accommodatie hoge ambities op het gebied van duurzaamheid.

 IKC

Voor de zomer hebben wij ook de opdracht mogen ontvangen voor het nieuwe integraal kindcentrum (IKC), wat direct naast het sportcomplex gerealiseerd gaat worden. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 starten.  Het IKC is een onderwijsgebouw waarin straks buiten drie schoolgemeenschappen ook een kinderdagverblijf uit de omliggende wijken gehuisvest zal worden.  Het  Design & Build (UAV-GC) project wordt, net als het sportcomplex, in opdracht van Gemeente Hellevoetsluis gebouwd.

 

Andere nieuwsberichten