Dag van de bouw Vinkenplein

Bezoek het Vinkenplein tijdens de Dag van de bouw

Kom een kijkje achter de schermen nemen op ons project Vinkenplein in Bilthoven. Op zaterdag 15 juni stellen wij dit project open voor publiek ter gelegenheid van de Dag van de bouw. De locatie is tussen 10:00 en 16:00 uur gratis te bezoeken en biedt kans om op een bijzondere manier kennis te maken met het werk en de mensen achter de realisatie.

Het vinkenplein wordt een plek om te ontspannen, te ontmoeten en te wonen. De nieuwbouw bestaat uit een hoofdgebouw en een paviljoen.  Het hoofdgebouw bestaat uit een ondergrondse parkeergarage voor de bewoners, 30 luxe appartementen van 70 tot 140m2 en op de begane grond bevinden zich zes commerciële ruimtes.

Tijdens de Dag van de bouw nemen wij u graag mee het gebouw in om de vorderingen van het project te tonen en te vertellen. Naast het vele handwerk dat dagelijks door onze vakmensen wordt verricht, zijn er op het werk ook innovatieve prefabproducten en processen toegepast.  Een aantal gevels zijn bijvoorbeeld  in onze eigen betonfabriek gemaakt, direct voorzien van bakstenen en op de bouwplaats aangeleverd. Dit heeft de snelheid bevorderd en de kwaliteit verhoogd.

Buiten onze bouwplaats op het Vinkenplein worden er aanstaande zaterdag  ook voor jong en oud verschillende activiteiten in het winkelcentrum De Kwinkelier georganiseerd.

Het Vinkenplein en alle andere projecten die aangesloten zijn bij de #dagvandebouw vind je terug op de website van debouwmaakthet.nl 

Dag van de bouw Vinkenplein
dag van de bouw Vinkenplein

Andere nieuwsberichten