Vacature Calculator

voltijd

hbo bouwkunde

Zwijndrecht

Kennis van BIM, Solibri en bouwregels

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

We bieden onze klanten graag topkwaliteit zonder kostenoverschrijdingen. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar eentje die jij prima kan dragen. Je stelt nauwkeurige kostenramingen en kostprijsbegrotingen op aan de hand van bestek en bouwtekeningen en komt waar nodig met passende alternatieven. Daarnaast maak je commercieel verantwoorde kostprijsberekeningen voor onze design & build-projecten op basis van een programma van eisen. Ook denk je actief mee over slimme oplossingen om de kostprijs zoveel mogelijk te optimaliseren.

Wat je meebrengt

Je hebt een hbo-diploma bouwkunde en hebt kennis van BIM, Solibri en de bouwregelgeving. Je bent altijd al een rekenwonder geweest, past graag op de centen en schrijft en spreekt prima Engels. Bouwmethodieken en bouwmaterialen hebben geen geheimen voor jou. Je bent communicatief vaardig en kunt prima samenwerken. Daarnaast combineer je ruimtelijk inzicht en analytisch denkvermogen met een proactieve instelling en een uitstekend gevoel voor commercie.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als cost engineer bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Applicant here!

Upload requirements
Upload requirements

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.