Vacature Calculator

voltijd

hbo bouwkunde

Zwijndrecht / Vlissingen / Hybride

Kennis van BIM, Solibri en bouwregels

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Als cost engineer werk je samen met een team aan de begroting van de bouwkosten van onze uitdagende projecten. Het grootste deel (meer dan 90% van onze omzet) komt uit design & build projecten, waarbij we niet alleen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering, maar ook voor het ontwerp. Je werkt dagelijks samen met onze engineeringsafdeling, die bijdraagt aan het ontwerpproces op zowel constructief als bouwkundig gebied. In de commerciële fase van het project denk je als cost engineer na over alle aspecten van het bouwproces, zoals de organisatie en inrichting van de bouwplaats, slimme uitvoeringsmethodes en alternatieven die bijdragen aan het realiseren van de projectdoelstellingen op vlak van duurzaamheid en planning. Je brengt al deze aspecten samen in de begroting van het bouwproject waar je verantwoordelijk voor bent.

Onze organisatie hecht veel waarde aan duurzaamheid en efficiëntie, als familiebedrijf willen we graag (zo snel mogelijk) bijdragen aan de noodzakelijke energietransitie en een klimaatbestendige toekomst en dat doen we samen. Teamwork is een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf (Nobody is as smart as all of us) als ook een continue verbetering (be better every day) in alles wat we doen. We stimuleren permanent leren en persoonlijke ontwikkeling  binnen onze organisatie. 

Wat je meebrengt

Je hebt een hbo-diploma bouwkunde, een ruimtelijk inzicht, een analytisch denkvermogen, een grote affiniteit met getallen en heel veel zin en passie om deel uit te maken van een enthousiast creatief en ondernemend team.

Ervaring met BIM en kennis van de Engelse taal heeft de voorkeur.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring, binnen een interantionale organisatie. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als cost engineer bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.