Zomer BBQ 2019

Zomerbarbecue

De bouwvakantie staat voor de deur en dit is traditiegetrouw een mooi moment om met het voltallige personeel samen te komen en de nieuwkomers binnen ons bedrijf beter te leren kennen. Teamwork is en blijft de grootste waarde binnen ons bedrijf.

Tijdens de zomerbarbecue die al enkele jaren bij Beachclub Perry’s plaastvindt is er terug gekeken naar het afgelopen halfjaar. Erik De Bruyn, algemeen directeur, vertelt: “na vele jaren van crisis is er plots veel werk, maar een enorm tekort aan vakmensen. Onder deze verstoorde marktomstandigheden zetten wij ons allen in om onze projecten tot een goed einde te brengen, daarvoor wil ik jullie allen bedanken”. 

Drie collega’s zijn in het bijzonder in de schijnwerpers geplaatst omwille van een bijzondere verdienste in de categorieën: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Vanaf volgende week zijn er veel collega’s een aantal weken met vakantie. Er zullen ook projecten doorlopen. Na de bouwvakantie worden onze werkzaamheden met opgeladen baterijen weer hervat. Wij wensen iedereen alvast een welverdiende vakantie toe!
 

Andere nieuwsberichten