Engineer

Voltijd

hbo / TU bouwkunde

Zwijndrecht

Ervaring met Revit® en kennis van BIM

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Voordat wij gaan bouwen, heb jij het project al lang en breed achter je bureau gemodelleerd en geoptimaliseerd. Want bouw- en constructiefouten, daar houden we bij Cordeel niet van. Daarom communiceer je continu met onze eigen constructeurs en ontwerpers. Zodat we in de praktijk blind kunnen vertrouwen – en bouwen – op de volledigheid en juistheid van jouw constructieve model.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding bouwkunde en kent de kracht van BIM. Je schrijft en spreekt prima Engels, hebt ervaring met Revit® en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in je vakgebied. Maar het is natuurlijk niet alleen je diploma en ervaring die je meebrengt. We kijken ook naar jou als persoon. Want de BIM-modelleur die wij zoeken communiceert gemakkelijk, werkt uiterst nauwkeurig en wacht niet af of iemand hem of haar komt vertellen wat er moet gebeuren.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als constructief BIM-modelleur bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blo

Solliciteer hier!

Upload requirements
Upload requirements

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.