hotel_de_schelde_-_cadzand_-_projectfotos_drone-16.jpg

Diepe fundamenten, hoge ambities: Cordeel is ontwikkelend en bouwkundige aannemer op project C-Sight

Het nieuwe woonproject C-Sight wordt vlak aan het brede strand van Cadzand gebouwd. De afgelopen weken stonden in het teken van het boren van funderingspalen. Van de 201 palen zijn er meer dan de helft succesvol naar een diepte van 24 meter geboord.

Om trillingsoverlast tot een minimum te beperken, is er gekozen voor combi-schroefpalen. Dit type paal is geschikt voor de constructie van een ondergrondse parkeergarage en het funderen in een bebouwde omgeving. Deze werkzaamheden zullen doorgaan tot aan de kerst, waarna we zullen overgaan tot het uitgraven van de bouwput en het plaatsen van het stempelraam.

C-Sight is een project dat we in eigen beheer ontwikkelen, in samenwerking met Hplus Vastgoed. In deze joint venture fungeren we als ontwikkelaar en bouwkundige aannemer van de ondergrondse parkeerkelder. Het project bestaat uit de bouw van appartementen, penthouses, vakantiewoningen in een typisch Normandisch-romantische cottagestijl, evenals commerciële ruimtes met ondergrondse parkeergarage.  Het ontwerp in Normandische stijl geeft een traditionele bouwstijl weer, waarbij de gevels zijn opgebouwd uit echte bouwstenen en een diversiteit aan gevelsegmenten vertonen. In vergelijkbare architectonische stijl hebben we eveneens Hotel De Schelde gerealiseerd, gelegen op slechts een steenworp afstand van C-Sight.

Andere nieuwsberichten