jubilarissenfeest_cordeel_2023_1.jpg

Cordeel viert waardevolle kennis en ervaring tijdens jubilarissenfeest

Afgelopen donderdag heeft Cordeel Nederland tijdens het jubilarissenfeest in het Hooihuis in Roosendaal meer dan acht medewerkers in het zonnetje gezet. Dit jaar mogen we trots zijn op vijf medewerkers met 12,5 jaar dienst, één met 25 jaar dienst, een ander met 35 jaar dienst, en zelfs één met 40 jaar dienst! Daarnaast nemen we dit jaar afscheid van twee collega's die met welverdiend pensioen gaan. Zoals gebruikelijk worden alle jubilarissen tijdens dit jaarlijkse evenement, in het bijzijn van collega’s en oud-gepensioneerde collega’s, bedankt voor hun langdurige inzet voor de organisatie. "Zonder jullie zouden we vandaag met het bedrijf niet staan waar we staan. Heel veel dank daarvoor," aldus Erik De Bruyn, CEO van Cordeel Nederland.

Cordeel heeft al geruime tijd een actief en duurzaam inzetbaarheidsbeleid, waarbij we ervoor zorgen dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar hun werk gaan tot aan hun pensioengerechtigde leeftijd. De organisatie legt de nadruk op de balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, evenals motivatie en betrokkenheid. Hierbij wordt er ook veel aandacht besteed aan de familie van de medewerkers.

Het jubilarissenfeest is een jaarlijkse herinnering aan de sterke verbondenheid van onze medewerkers met Cordeel. Ze tonen keer op keer een diepe betrokkenheid bij onze organisatie, wat in deze tijd van grote arbeidskrapte van onschatbare waarde is. Deze verbondenheid stelt ons in staat om waardevolle kennis en ervaring binnen onze organisatie te behouden, wat weer zorgt voor continuïteit bij onze opdrachtgevers, waar langdurige relaties even belangrijk zijn. 

“Ons bedrijf blijft groeien en evolueren, en ik wil onze nieuwkomers dan ook veel succes toewensen.”  Bij Cordeel Nederland maak je deel uit van een hecht team, waar jong talent en onmisbare ervaring samenkomen in een harmonieuze mix. We koesteren deze samenhorigheid en streven ernaar om als organisatie verder te groeien en te bloeien.

Andere nieuwsberichten