Cordeel Familiedag 2022

Cordeel Familiedag 2022: wilde dieren spotten in Rotterdam!

Het personeel van Cordeel Nederland, hun partners en (klein)kinderen hebben tijdens de jaarlijks terugkerende familiedag een mooie dag beleefd in Diergaarde Blijdorp. Met speurtochtboekjes, de Zoo Escape Game en rondleidingen achter de schermen heeft iedereen een kijkje kunnen nemen op bijzondere plekken in de dierentuin.

Cordeel familiedag 2022

Een kleine 200 gasten, jong en oud, hebben wij afgelopen zaterdag mogen verwelkomen in Diergaarde Blijdorp. De familiedag begon in de ochtend met een gezamenlijk ontvangst in de Haaienzaal, waar de 7,5 meter lange ruit spectaculair uitzicht bood op de schildpadden, barracuda’s en haaien in het zeebassin. Vanuit hier is de Zoo Escape Game gestart; waarbij de teams uitgerust met een tablet op avontuur zijn gegaan. Ook de speurtochten voor kinderen zijn vanuit hier opgestart.  

In de middag hebben gidsen van Blijdorp ons een rondleiding gegeven achter de schermen van het Oceanium en met betrekking tot de verzorging van de dieren in het oudste gedeelte van de diergaarde. Er is veel verteld over de dieren, de verzorging, de geschiedenis en over wat er achter de schermen gebeurt. Zo zijn wij ook, we blijven techneuten…, meer te weten gekomen over technische aspecten die bij de bouw, de inrichting en het onderhoud van de verblijven komen kijken. 

De familiedag hebben we afgesloten met een heerlijke barbecue. Het was een prachte dag!

 

Partnerschap Diergaarde Blijdorp

Sinds kort steunen wij Diergaarde Blijdorp middels een partnerschap. Allereerst vanwege haar bredere bijdrage aan natuurbehoud, educatie en onderzoek, maar zeker ook hun klimaatpositieve en circulaire bedrijfsvoering. Een mooi samenspel tussen natuur en techniek dat naadloos aansluit op onze missie.

Andere nieuwsberichten