Hoogste Punt Cadzand

De vlag mag uit; hoogste punt Hotel & Residentie De Schelde is bereikt

Het hoogste punt van Hotel & Residentie De Schelde in Cadzand is bereikt en dus mag de vlag uit. Het complex bestaat uit 51 hotelkamers en 33 (reeds verkochte) koopappartementen met ondergrondse parking. Erik De Bruyn (CEO, Cordeel Nederland) bedankte in het bijzijn van familie Verbeke, eigenaren van het familiehotel, al het personeel op de bouw voor hun inzet en het vele werk dat is verricht.

Het hoogste punt is altijd een mooi moment om stil te staan bij de impact van het project waar je aan bouwt. Traditiegetrouw wordt het personeel op het project getrakteerd op een snack. De komende maanden zal het gebouw verder vorm krijgen en wordt het een toevoeging aan de jachthaven van Cadzand-Bad.

De ruwbouwwerkzaamheden van de 11 (inclusief kelder) bouwlagen zijn bijna afgerond. De dakpannen worden binnenkort geplaatst, waarna de steiger kan worden gedemonteerd. Aan de binnenkant krijgt het gebouw ook steeds meer vorm; de binnenwanden en dekvloeren worden inmiddels gelegd en de stukadoor is ook gestart. Nog deze maand start de montage van de liften, alsook het tegelwerk.

Hotel & Residentie De Schelde wordt gebouwd op een uitdagende, drukke bouwlocatie aan de boulevard van Cadzand. Als mede-ontwikkelende en coördinerende aannemer zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van het project.

Andere nieuwsberichten