Appartement Point of View Nieuwegein

Locatie gereed voor bouw appartementen Point of View Nieuwegein

Pal naast winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein bouwen we Point of View, een modern woonconcept. De woontoren is een echte eyecatcher in het stadshart en huisvest 48 koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage. Ieder appartement heeft een ruime loggia, een terras of balkon met uitzicht.

De eerste werkzaamheden op het bouwterrein starten deze maand op. In de eerste periode zal het bouwterrein bouwrijp gereed gemaakt gaan worden. Het hekwerk en de bouwketen worden als eerst geplaatst en rondom het terrein brengen we verharding aan. Begin oktober worden de eerste palen geslagen.

De locatie, omgeven door groen en midden in het stadscentrum, is bijzonder en uniek. Het parkeren is geheel ondergronds en daarmee aan het zicht onttrokken. Het groene dak van de garage functioneert bovendien als modern stadspark.

Point of View heeft een prachtig architectuur met luxe afwerking. De verspringende balkons, lichte gevelbanden en de terrassen op de tiende verdieping geven het complex een modern en opvallend aangezicht. Alle appartementen krijgen verdiepingshoge raampartijen en veel buitenruimte. Op de bovenste verdieping komen penthouses van maar liefst 200 m2, met aan drie kanten bezonning.

De appartementen van Point of View zijn klaar voor de toekomst. Het gebouw wordt aangesloten op stadswarmte en zijn de appartementen gasvrij. Zonnepanelen op het dak wekken de energie op voor de algemene ruimtes. Al het glas in het complex is HR+++ en waarborgt een maximale warmte- en geluidsisolatie. Smartlivngtechnieken in de appartementen zorgen bovendien voor extra wooncomfort. De thermostaat, rookmelder en videofoon zijn te koppelen aan een smartphone. Bewoners kunnen de deur openen via de telefoon en de temperatuur op afstand instellen.

De oplevering van de eerste woningen staat gepland op eind Q4 – 2022.

Andere nieuwsberichten