Cordeel Familiedag 2020

Cordeel zet zich in voor goede doelen tijdens familiedag 2020

Het tweede weekend van september, van vrijdag tot en met zondag, hebben medewerkers van Cordeel Nederland samen met hun families zich sportief ingezet om een mooi bedrag op te halen voor diverse goede doelen.

De familiewaarde staat voor ons bedrijf vanzelfsprekend hoog. Elk jaar worden alle collega’s en diens partners met kinderen uitgenodigd om in september gezamenlijk activiteiten te houden. In de huidige situatie was een samenkomst niet mogelijk. De veiligheid en gezondheid van ons personeel en families staan voor ons bovenaan. De familiedag kon daarom dit jaar wegens de coronamaatregelen niet op traditionele wijze plaatsvinden. We hebben besloten om het evenement niet volledig te cancelen, maar in aangepaste vorm door te laten gaan. We hebben collega’s niet een maar drie dagen de tijd gegeven om in hun eigen (gekozen) omgeving de familiedag (weekend) plaats te kunnen laten vinden. Met succes!

 Het hele weekend hebben onze families zich, zoals we dat gewend zijn bij Cordeel,  op een sportieve manier ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. Collega’s jong-en-oud, met jonge kinderen of met broers, zussen, ouders hebben kilometers gelopen, gewandeld, gefietst of gestept. Allemaal om verschillende mooie initiatieven in Nederland te ondersteunen. Elk gezin had een vrije keus om een goed doel voor te dragen namens Cordeel. 

Dankzij iedereens inzet, enthousiasme en de teamspirit kunnen we spreken van een groot succes! De teamspirit is ondanks het feit dat gezinnen niet samen konden komen toch tot stand gebleven. Via de app zijn er over en weer foto's en afstanden met elkaar gedeeld. Het succes blijkt ook uit het totaalbedrag van maar liefst €4.325 dat is opgehaald. Hier mogen we allen terecht erg trost op zijn. Als waardering voor de enorme inzet heeft Cordeel het bedrag verdubbeld (!). Het totaalbedrag van €8.650 wordt verdeeld onder het Longfonds, CliniClowns, Sam& voor alle kinderen, Dierenasiel Terneuzen, Stichting PhySCI, Stichting MS Research, Stichting Bouwdorp Vuren, Stichting Het Zeeuwse Landschap, Hartstichting, Stichting Bethlehem, Stichting Still, KWF, Nierstichting, Stichting De Hoop, KiKa,  Stichting Hondjes en Katjes ARCA, Krajicek Foundation en High Five Foundation.

 We bedanken iedereen voor hun inzet en hopen volgend jaar iedereen in goede gezondheid weer te mogen ontvangen tijdens een traditionele familiedag.  

Andere nieuwsberichten