DC Bleizo

Eerste paal nieuw distributiecentrum Bleizo geslagen

Donderdag 9 juli is de eerste paal geslagen voor het nieuw distributiecentrum Bleizo in Bleiswijk. Onder toeziend oog van Impact Vastgoed, Mirastar, KKR en Cordeel Nederland verrichtte wethouder Jan Iedema van Gemeente Zoetermeer en wethouder Kathy Arends van Gemeente Lansingerland de officiële handeling. Bleizo Logistics Centre wordt Q2- 2021 in gebruik genomen.

Het distributiecentrum is onder te verdelen in circa 43.000m² warehouse met 50 loading docks, 3.700m² mezzanine en 2.700m² kantoorruimte. Het duurzame warehouse - een ontwerp van Palazzo Architects - verbindt kantoor en bedrijfshal middels een doorgaande baan in de gevel die op de geveluiteinden uitkraagt. De parelmoer baan contrasteert sterk met de donkere gevelbelating en geeft het ontwerp een herkenbaar, zachte uitstraling. Het DO-ontwerp is door de inhouse engineeringsafdeling van Cordeel Nederland bouwkundig gedetailleerd uitgewerkt zonder de architectonische kenmerken te verliezen. Het duurzame ontwerp van het gebouw zal BREEAM Very Good worden gecertificeerd.

De komst van Bleizo Logistics Centre benadrukt de strategische locatie van bedrijventerrein Bleizo. In de nabijheid van het station, langs de A12 en centraal tussen alle grote steden komt dit distributiecentrum te liggen in de A12-corridor; Dé logistieke hotspot in het westen van Nederland.

Impact Vastgoed
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Impact Vastgoed op www.impactvastgoed.nl/

Mirastar Real Estate Investment Management Limited
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Mirastar op www.mirastar.eu

KKR
Ga voor meer informatie over KKR & Co. naar de website van KKR op www.kkr.com en op Twitter @KKR_Co.

Bleizo en A12-corridor
Voor meer informatie over Bleizo en de A12 corridor gaat u naar www.bleizo.nl en www.a12-corridor.nl

Andere nieuwsberichten