Cordeel coronavirus

Corona: samen veilig doorwerken

Zoals altijd geldt de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, opdrachtgevers en onderaannemers als hoogste prioriteit binnen onze bedrijfsvoering. Dit is binnen de huidige Corona-pandemie niet anders.

Cordeel Nederland werkt veilig door volgens de richtlijnen van het protocol “Samen veilig doorwerken” vastgesteld door de overheid en de bouw- en technieksector. Het protocol volgt de richtlijnen van het RIVM en wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties.

Onze HSE-afdeling faciliteert de bouwplaatsen in de vertaling van de richtlijnen naar praktische en veilige werkomstandigheden en superviseert de toepassing van de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM. Daarbij worden zij ondersteund door onze materieeldienst die in samenwerking met onze uitvoerders waar nodig zorgt voor de aanpassing van de bouwplaatsinrichting.

Deze gezondheidscrisis heeft een enorme impact op de maatschappij en de wereldwijde economie. Onze klanten, medewerkers en leveranciers kunnen hierbij evenwel rekenen op een sterk gedreven ondernemerschap binnen ons 85 jaar jong familiebedrijf met als inzet het maximaal borgen van onze bedrijfsvoering op een veilige en verantwoorde wijze.

Wij zijn al onze medewerkers bijzonder dankbaar voor de flexibiliteit en inzet die zij tonen om onder deze bijzondere omstandigheden maximaal te blijven presteren. Dit teamwork is de ruggengraat van onze onderneming, bedankt hiervoor!

Erik De Bruyn (CEO) & Sam De Ridder (CTO)

Andere nieuwsberichten