vacature voorman

Voltijd

MBO-opleiding

Zuidwest-Nederland

4 à 5 jaar werkervaring in de bouw

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Als rechterhand van de uitvoerder zorg je dat het bouwteam op de juiste manier werkt: zorgvuldig, veilig en op tijd. Je bewaakt de planning en geeft leiding aan je collega’s op de bouwplaats. Kunnen ze wel een extra paar handen gebruiken? Dan sta jij voor ze klaar en spring je bij. Daarbij kun je terugvallen op je eigen vindingrijkheid en uitgebreide werkervaring in de bouw.

Wat je meebrengt

Je hebt een mbo-diploma of hoger en bent in het bezit van een VCA-certificaat. Verder breng je zo’n vier à vijf jaar relevante werkervaring mee, bijvoorbeeld als bouwplaatsmedewerker. Maar bij Cordeel kijken we verder dan je cv. We vinden jou als persoon minstens zo belangrijk. Voor deze functie zijn een flexibele instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede leiderschapskwaliteiten van belang. Je kunt bovendien strak plannen en werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als voorman bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.