Projectmanager

Voltijd

Bouwkundige HBO-opleiding

Zuidwest-Nederland, Hybride

Minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider in de utiliteitsbouw

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Het complete management van een bouwproject, dat kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Alle bouwactiviteiten volg je op de voet en je houdt de planning nauwlettend bij in onze planningssystemen. In verschillende samenwerkingsverbanden werk je aan bouwprojecten voor bedrijven en overheid. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Je rapporteert regelmatig aan de technisch directeur van Cordeel Nederland.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of hoger in een bouwkundige richting en een aantal jaar werkervaring als projectleider in de utiliteitsbouw. En als je ervaring hebt met hoogbouw of industrie en petrochemie, vinden we je nóg interessanter. Uiteraard zijn je vaardigheden op het gebied van communicatie, service, analyse en financiën uitstekend. Je bent betrokken en flexibel, en denkt en bouwt proactief mee aan onze organisatie en projecten.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als projectleider bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.