eerste_paal_uitbreiding_exotech_005.jpg

Cordeel anticipeert op groei Schelde Exotech

Vandaag heeft Jos Mols (CEO, Schelde Exotech), in het bijzijn van Marijn Snellen (adjunct directeur Brisck), Isabelle Lips (commercieel vastgoedmanager, Brisck) en het projectteam van Cordeel Nederland de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van de bestaande bedrijfshallen en de nieuwbouw van een cleanroom voor Schelde Exotech. Deze uitbreiding komt twee jaar na de succesvolle oplevering van de nieuwe bedrijfsruimtes en kantoren in 2022, met een totale oppervlakte van ongeveer 5.500 vierkante meter.

Na de realisatie van de bouw werd al snel duidelijk dat de bestaande hallen niet meer toereikend waren, gezien de toenemende orders bij Schelde Exotech. In antwoord op deze behoefte heeft Schelde Exotech ons gevraagd om samen te werken aan de uitbreiding van de bedrijfshallen, met een toevoeging van circa 3.000 vierkante meter, en de bouw van een afzonderlijke cleanroom van 1.700 vierkante meter. Cordeel heeft het volledige engineeringproces op zich genomen en is nu officieel begonnen met de bouw van deze projecten.

De oplevering van beide projecten staan gepland in het vierde kwartaal van 2024. Cordeel wil Schelde Exotech hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken ernaar uit om deze projecten met succes te realiseren en zo gezamenlijk een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Schelde Exotech.

Andere nieuwsberichten