cordeel_zomerbarbecue_vlag.png

De Cordeel barbecue was een zomerse avond vol gezelligheid, heerlijk eten en successen!

Bij Beachclub Perry's aan de Brouwersdam vond dit jaar voor de zesde keer op rij de jaarlijkse zomerbarbecue plaats. Het moment waarop het personeel bij elkaar komt om de bouwvak in te luiden. Gezelligheid, bijpraten en genieten van lekker eten staan centraal.

Gezamenlijk kijken we terug op het afgelopen halfjaar, met een toespraak van onze CEO, Erik De Bruyn. Hij benadrukte dat we goed op schema liggen om onze doelstellingen voor 2023 te behalen op het gebied van onder andere klanttevredenheid, het nul ongevallen met verzuim hebben op basis van 350.000 werkuren en het verminderen van CO2-uitstoot, waarbij de verdere elektrificatie van het wagenpark een onderdeel van is. "Laten we deze goede flow vasthouden," zei hij.

Traditiegetrouw worden tijdens de zomerbarbecue enkele collega's in het zonnetje gezet vanwege hun proactieve houding op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie (continuous improvement). Na het uitreiken van de prijzen en een enthousiast applaus van alle collega’s, sloot Erik zijn toespraak af met de volgende woorden: "Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet, flexibiliteit en pro activiteit. Alle behaalde resultaten zijn het gevolg van goed teamwork. Proost!"

Vanaf volgende week gaan veel collega's met vakantie. Onze kantoren zijn gesloten tijdens weken 30, 31 en 32. Desondanks zullen enkele projecten in deze periode doorgaan. We waarderen de flexibiliteit van de collega's die blijven werken tijdens deze weken.

We wensen iedereen (alvast) een fijne vakantie toe!

Andere nieuwsberichten