Cordeel Familiedag 2023

Cordeel Familiedag 2023: een geweldige dag vol plezier en activiteiten voor iedereen!

Het jaarlijkse Cordeel Familiedagevenement was een geweldige dag vol plezier, spelletjes en activiteiten voor het personeel van Cordeel Nederland, hun partners en kinderen. Dit jaar stond de dag in het teken van verschillende thema’s, namelijk het Wilde Westen, de Oase en de Jungle.

De festiviteiten vonden plaats op de prachtige evenementenlocatie The Lodge in Brabant. We waanden ons in verschillende themagebieden, elk met zijn eigen unieke activiteiten. Zowel jong als oud hebben elkaar in het Westerndorp kunnen uitdagen met spijkerbroekhangen, spijkers slaan bij de smid en een ritje op de rodeostier. Daarnaast was er in het dorp ook een meet en greet geregeld met verschillende uilen.

In de Jungle, omgeven door bamboe en watervallen, konden de vaardigheden met pijl en boog getoond worden. Of werden de kokosnoten uit de bomen geschoten met een gigantische katapult. Voor degenen die het liever wat rustiger aan wilden doen, was er het themagebied Oase. Daar konden ze een kameel in levenden lijve ontmoeten. Kamelen zijn namelijk zeer aaibaar en dol op knuffelen!

De kinderen hebben zich op de verschillende springkussens kunnen vermaken en werden prachtig geschminkt. Omdat het evenement exclusief was voor Cordeel-medewerkers en hun families, hadden ouders weinig omkijken naar de kinderen die tussen de activiteiten door hun eigen spelletjes speelden. Het was een ideaal moment voor ouders om op het terras bij te praten. 

De dag werd afgesloten met een overheerlijke barbecue verzorgd door Smokey Goodness. De indrukwekkende rookovens en barbecues voegde de perfecte ambiance toe aan de sfeervolle familiedag!  

 

Ook werken bij het familiebedrijf Cordeel ?

Als 100% familiebedrijf houden we van korte lijntjes, hebben we oog voor ons personeel en hun families. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om taken uit te voeren die wellicht buiten je functieomschrijving vallen. Hierdoor is je werk vaak gevarieerd en is er ruimte voor ideeën en persoonlijke groei.

Wil je ook deel uitmaken van onze familie? We hebben een aantal mooie vacatures openstaan. Bekijk ze op werkenbijcordeel.nl

Andere nieuwsberichten