Presentatie Ormer ICT Schaatsploeg

Vernieuwde Ormer ICT schaatsteam van Henk Angenent op kantoor Cordeel gepresenteerd

Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent heeft gisteren het vernieuwde Team Ormer ICT marathonschaatsteam op het hoofdkantoor van Cordeel Nederland in Zwijndrecht gepresenteerd. Cordeel is als subsponsor verbonden aan de ambitieuze schaatsformatie 'Team Ormer ICT'.

Henk Angenent is de stuwende kracht achter team Ormer ICT. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij gaan de schaatsers Roy Hoogendoorn, Luke Kooij, Remco Stam en Danny Stam begeleiden. Het team is actief in de Nederlandse beloftencompetitie van het marathonschaatsen. In het verleden zijn al diverse rijders opgeleid tot volwaardige marathonschaatsers. Ook is het voorgekomen dat voormalige teamleden zich hebben ontwikkeld in andere (top)sporten. “Voor mij is de wil om te sporten belangrijker, dan de keuze in welk type sport dat is", aldus Henk Angenent. 

Naast dit team is er een jong schaduwformatie opgericht. Dit team bestaat uit Ruben Verkerk, Fred Schouwenaar, Jelle Koeleman en Melle Brouwer. Deze schaatsers rijden in pakken van Spieren voor Spieren.

We wensen hen veel succes en vele overwinningen het komende seizoen!

Andere nieuwsberichten