jubileum_2022_17.jpg

Geen baan maar een carrière: negen collega’s vieren hun jubileum!

Negen medewerkers van Cordeel Nederland zijn afgelopen donderdag in het bijzijn van oud-gepensioneerden (letterlijk) in het zonnetje gezet tijdens de jubileumavond. Op een mooie nazomerse avond hebben wij zes medewerkers met hun 12,5-jarig dienstverband en drie medewerkers met hun 35-jarig (!) dienstverband gehuldigd. “Laat dit een mooi voorbeeld zijn voor de nieuwkomers onder ons. Ik hoop dat we hen in de toekomst ook mogen huldigen.”, aldus Erik De Bruyn – CEO Cordeel Nederland.

Als 100% familiebedrijf houden we van korte lijntjes, hebben we aandacht voor ons personeel en hun families, zelfs wanneer zij al gepensioneerd zijn. Enkele van hen kunnen intussen hun 12,5 jarig jubileum van uitdiensttreding vieren. We zijn trots en dankbaar om als bedrijf te kunnen groeien en evolueren, en intussen het contact met onze medewerkers niet te verliezen.  

We bieden iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. We hebben geen vast traineeship, maar kijken waar de interesses en kwaliteiten liggen. Veel van de gejubileerde medewerkers zijn tijdens hun loopbaan binnen de organisatie van functie veranderd. Enkele weten vanaf de schoolbanken al welke functie zij willen uitoefenen. Zo ook onze uitvoerder Patrick Glastra. “Patrick heeft ons bedrijf leren kennen via een afstudeeropdracht en heeft vervolgens Cordeel niet meer verlaten. Zo zien we het graag. Hopelijk een voorbeeld en inspiratie voor velen.”, aldus Erik. Net als Patrick is ook Danny Verbeucken 12,5 jaar geleden bij Cordeel gestart en heeft intussen vele uitdagende werken tot een succes gebracht. Erik zegt hierover het volgende: “De tijd vliegt! Ik zie je nog voor me hoe je met enorm veel inzet en interesse in techniek op je eerste project startte. Veel dank aan o.a. je teamgeest die op complexe projecten goed van pas komt.”

Hoe het beste een dialoog aan te gaan, weet René van Dijke na 12,5 jaar alles van. Als veiligheidskundige gaat hij graag het gesprek aan tijdens zijn inspecties op de bouwplaatsen, met zowel mensen binnen als buiten de organisatie. Erik: “Safety supervisor is geen exacte wetenschap, het is mensenwerk met oog voor de praktijk, maar zonder compromis richting de veiligheid. Heel veel dank voor jouw inzet.”

Het was gisteren ook bijzonder te noemen dat onder de gejubileerden ook hun vaders én zelfs grootvader vroeger werkzaam zijn geweest bij Mabuwat, het bedrijf dat in 1999 door Cordeel is overgenomen. Machinist Marc Bosma is in het bijzijn van zijn vader – zelf ook 40 jaar als machinist gewerkt voor Mabuwat- voor zijn 35-jarig dienstband gehuldigd. Ook  timmerman Armin van Klaasen treedt in het voetspoor van zijn vader en vierde zijn 12,5-jarig jubileum. Erik bedankten hen voor hun generatielange inzet en loyaliteit.

Alex Wattel is in 1987 als uitvoerder gestart bij Mabuwat. Nu, 35 jaar later zet Alex zich sinds kort  in om als coach onze jonge uitvoerders op te leiden. “We waarderen het dat jong talent gebruik kan maken van je enorme ervaring in de uitvoering.”, aldus Erik.

Collega’s Henk Berkelaar en Olaf van Gastel hebben in 12,5 jarig loopbaan vele mooie projecten gebouw, waaronder onze kantoren in Zwijndrecht en Vlissingen. Erik vult aan: “De kwaliteit van de kantoren kunnen wij nog dagelijks bewonderen. Bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.”

We sluiten de reeks met Willem de Bos. Vorig jaar hebben wij zijn pensioen gevierd, maar het afgelopen jaar hebben we nog met regelmatig beroep op zijn kennis en kunde mogen doen.  Op de valreep vieren wij nog zijn 35-jarig jubileum, waarna zijn welverdiende pensioen nu dan écht gaat starten.

Het was wederom weer een mooie avond om samen te kunnen zijn en bij te kunnen praten met (oud-) collega’s.

 

Andere nieuwsberichten