zomerbbq_2022_05.jpg

Cordeel zomerbarbecue: feestijke inluiding bouwvak op het strand

Een jaarlijks terugkerend fenomeen bij Cordeel Nederland; de zomerbarbecue. Het moment om nog even met al het personeel samen te komen en de bouwvak in te luiden. Gezelligheid, bijpraten en lekker eten staan centraal, maar we staan ook stil bij het afgelopen half jaar met een toespraak van Erik De Bruyn (CEO). “We hebben vorig jaar werk gemaakt van een nieuw strategisch plan voor de komende jaren, om ons familiebedrijf toekomstbestendig te houden. Veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en (klant)waardering zijn de belangrijkste speerpunten. Hier hebben we al grote stappen in gemaakt. Mijn waardering aan de volledige organisatie”

Elk jaar wordt tijdens de zomerbarbecue een aantal collega’s in het zonnetje gezet, omwille hun proactief handelen in de categorieën: veiligheid, kwaliteit en het beste idee.  Erik vult aan: “er waren heel veel andere goede ideeën ingezonden, bedankt daarvoor! Wij gaan op alle ideeën een respons geven.”

Vanaf volgende week zijn veel collega’s met vakantie. Onze kantoren zijn de eerste drie weken van augustus gesloten. Een aantal projecten lopen in deze periode door. We danken de collega’s die tijdens de bouwvak doorwerken om hun flexibiliteit. 

Wij wensen iedereen (alvast) een fijne vakantie toe!

Andere nieuwsberichten