hoogbouwmagazijn Terneuzen

Full-service dienstverlener van ontwerp tot oplevering

C-construct, de naam voor de gehele bouwdivisie van familiebedrijf Cordeel, bedient het complete bouwproces. Cordeel Nederland en Baeck Cladding behoren onder andere in deze divisie. Onze in-house productiefaciliteiten staan garant voor hoge kwaliteit en een gestroomlijnd productie- en bouwproces. De korte aanloop- en leveringstermijnen zorgen, in een markt met schaarste van veel bouwmaterialen, op hun beurt voor een snellere doorlooptijd van onze projecten. Zo ook op het project hoogbouwmagazijn Elopak in Terneuzen, waar optimaal gebruik wordt gemaakt van onze kennis, kunde en capaciteit binnen de Cordeel Group.

Grootmeesters in industriële gevelbekleding en dakbedekking

Baeck Cladding, 100% zusterbedrijf van Cordeel, is gespecialiseerd in gevel- en dakbeplating voor industriële gebouwen, magazijnen, sporthallen, openbare en diverse andere utiliteitsgebouwen.  Het bedrijf uit België verzorgt op dit project de technische voorbereiding en plaatsing van de gehele dak- en gevelbeplating van sandwichpanelen. De hoogbouw en expeditie worden door Baeck Cladding voorzien van geïsoleerde binnendozen met een uitwendige gevelbeplating. Meer info Baeck Cladding: www.baeckcladding.be

 

Design & Build

Cordeel Nederland is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de uitvoering van het 110 meter lange, 52 meter brede en 25 meter hoge magazijn waar Elopak 24.000 pallets op één locatie kan opslaan. Het hoogbouwmagazijn wordt tegen de bestaande fabriek gebouwd en voorzien van een interne transportgang. Door de centrale opslag en het verbeteren van de op- en overslag, wordt voorzien in de behoefte naar een veiligere werkomgeving alsmede een verhoging van de voedselveiligheid. Bijkomend positief effect is de besparing op kosten en transportbewegingen en dus uitstoot van CO2. 

Andere nieuwsberichten