jubilarissen pensionarissen 2021

Oud- en nieuw gezelschap tijdens de Cordeel jubilarissen- en pensionarissenavond

Cordeel Nederland zette onlangs in Dordrecht een groot aantal van haar medewerkers in het zonnetje tijdens de jubilarissen- en pensionarissenavond.

Tijdens de viering zijn 13 medewerkers van 2021 én 2020 in de schijnwerpers gezet. Het feest heeft vorig jaar, door de bekende omstandigheden, niet plaats gevonden. Reden genoeg om de drie medewerkers met hun 35-, 30- en 25-jarig dienstverband,  en maar liefst zeven medewerkers met een hun 12,5- jarig dienstverband extra te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de organisatie. “Laat dit een mooi voorbeeld zijn voor de jeugd onder ons. Ik hoop dat we ieder jaar ons bedrijf kunnen versterken met nieuw talent en hen in de toekomst mogen huldigen.”, aldus Erik De Bruyn – CEO Cordeel Nederland.

Voor drie medewerkers is (of gaat binnenkort) hun welverdiende pensioen van start gegaan. Ook zij zijn uitdrukkelijk bedankt voor hun bijdrage tijdens hun loopbaan bij Cordeel Nederland. Erik De Bruyn: “Een lange termijn gedachte is de kracht van ons bedrijf. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze mensen.” Cordeel heeft daad bij het woord gevoerd door dit jaar ook oud (gepensioneerde) medewerkers uit te nodigen of het feest. Het was een mooie avond om weer samen te mogen komen en bij te kunnen praten met (oud-) collega’s, waarvan sommige al meer dan 10 jaar met pensioen zijn. Een nieuwe traditie is geboren.

Andere nieuwsberichten