BlueCity

Afdeling Cordeel Vastgoedservice levert circulair buitenterras BlueCity op

Het nieuwe terras voor BlueCity met overkapping en omloop is opgeleverd. Tijdens de verbouwing is gezorgd om onze footprint zo klein mogelijk te houden, door gebruik te maken van circulaire materialen.

In het voormalig zwembad Tropicana in Rotterdam heeft BlueCity zich van leeg zwembad tot spil van de circulaire economie in de stad en regio ontwikkeld. Het pand is een landingsplek voor duurzame ondernemers. Start-ups en scale-ups krijgen hier de ruimte om haalbare en schaalbare plannen uit te groeien tot de omvang die ze nodig hebben om écht impact te maken.

Vanaf deze week breidt BlueCity uit door een nieuwe buitenruimte aan het pand toe te voegen. Het nieuwe terras met overkapping en de omloop is opgeleverd en zal deze zomer in gebruik worden genomen. Het terras met spectaculair uitzicht over de skyline van Rotterdam is gebouwd over het voormalig buitenbad. Tijdens de verbouwing is gezorgd om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Het staal en de leuningen van het terras zijn afkomstig van een gasplatform op de Noordzee. Ook de houten balken onder het terras en de underlayment zijn circulair. Aanvullend hebben wij in onze timmerwerkplaats de banken en kozijnen gemaakt en de deuren – afkomstig uit eigen opslag - geplaatst. Niet alleen duurzaam, maar ook een snelle service vanuit het team van de Vastgoedservice.

 

Andere nieuwsberichten