Cordeel kantoor

Voltijd

Bouwkundige HBO-opleiding

Zuidwest-Nederland, Hybride

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Zonder jou kan een project niet van start. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar eentje die jij prima kan dragen. Naast het voorbereiden van alle bouwwerkzaamheden, houd je je bezig met calculeren en inkopen. Verder maak je werktekeningen, die je controleert en waar nodig verbetert, en werkinstructies.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of hoger in een bouwkundige richting en al een paar jaar ervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw. Maar: we kijken naar jou als persoon, niet alleen naar je diploma. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn nauwkeurigheid, goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en het vermogen om het overzicht te behouden in complexe materie. Daarnaast werk je net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als werkvoorbereider bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.