Management trainee vestiging Vlissingen

Voltijd

HBO Bouwkunde

Vlissingen, Hybride

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Als management trainee werk je dicht bij de bedrijfsleider van onze vestiging in Vlissingen binnen een team wat instaat voor de vAls management trainee word je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het voorbereiden van design & constructprojecten, vastgoedontwikkelingen en bouwteamprojecten die passen binnen de strategie van onze organisatie. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider van onze vestiging in Vlissingen en legt de focus op de klant door hun vraag zorgvuldig te analyseren en toegevoegde waarde te leveren. Jouw rol vereist een sterk analytisch denkvermogen, een passie voor (innovatieve) bouwtechniek en gevoel voor financiële cijfers. Je bent ook verantwoordelijk voor alle voorbereidende en begeleidende werkzaamheden die nodig zijn voor de uitvoering van de projecten. We realiseren onze successen door het bundelen van talent binnen onze organisatie en door samen te werken met externe partners zoals architecten, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Onze organisatie is een onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1934, waarbij de mens centraal staat en we alles op de lange termijn bekijken. Als jonge getalenteerde professional krijg je de kans om mee te werken aan innovatieve bouwprojecten en om bij te dragen aan de toekomst van onze organisatie.

Wat je meebrengt

Voor deze functie zoeken we iemand met een denkniveau op HBO/WO niveau en een sterke technische basis. Je bent ondernemend en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en werkt gestructureerd en zelfstandig. Verder beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Ervaring met tekenprogramma's zoals AutoCAD en Solibri is een pré.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel ben je verzekerd van een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, die allemaal keurig zijn geregeld volgens de cao. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen ambities waar te maken. Als je bijvoorbeeld een opleiding wilt volgen of wilt doorgroeien naar een bepaalde functie, geef het aan en we helpen je graag op weg.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als management trainee bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.