Bezoek Cordeel BE

Nederland bezoekt moederbedrijf in Temse

De viering van de jubilarissen en pensionarissen binnen Cordeel Nederland is gevierd in het nieuwe hoofdkantoor van Cordeel Group NV in België. Voordat onze collega’s in het zonnetje zijn gezet hebben wij van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de (nieuwe) productiefaciliteiten en het kantoor op de voormalige Boelwerf in Temse te bezichtigen.

Dit jaar zetten wij vijf trouwe medewerkers in de schijnwerpers. Zij zijn 12,5 jaar en 30 jaar bij ons in dienst. CEO Erik De Bruyn: “ik hoop dat deze collega’s een voorbeeld kunnen vormen voor de nieuwkomers binnen ons bedrijf om ook een lange termijnrelatie aan te gaan binnen ons familiebedrijf”.
Voor twee medewerkers is het afgelopen jaar hun welverdiende pensioen van start gegaan. Ook zij zijn uitdrukkelijk bedankt voor hun bijdrage tijdens de bouw van een aantal bijzondere projecten zoals: BP hoofdkantoor, Museum Voorlinden, RWG Terminal en renovatie hoofdkantoor Damen Shipyards. 

HQ Cordeel Temse

Het nieuwe kantoor is het ‘visitekaartje’ van Cordeel. Het kantoor spring sterk in het oog, niet alleen door zijn bijzondere locatie over de vroegere Boelwerf aan de Schelde, maar ook door de opvallende spiegelende gevelbekleding. De combinatie van kantoorruimtes en flex-plekken zorgt voor een aangename werksfeer en interactie tussen collega’s. 

Productiefaciliteiten

Inmiddels is de verhuizing van de productiefaciliteiten aan de Europalaan naar de voormalige Boelwerf zo'n 5 jaar in gang. Alle productiebedrijven (prefabbetonfabriek, ijzervlechterij, staalafdeling, materieeldienst), timmer- en meubelwerkplaats) zijn ten opzichte van de oude locatie ruim in capaciteit uitgebreid. Met de recent in gebruik genomen timmerfabriek is de mega verhuizing tot een einde gekomen. Het terrein beslaat een gebied van ongeveer 25ha direct gelegen aan de rivier De Schelde.

Andere nieuwsberichten