Metselaar

Voltijd

MBO-opleiding en VCA Basis

Zuidwest-Nederland

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

We hoeven jou niet te vertellen dat metselen om meer gaat dan stenen stapelen. Bekisten en beton leggen maken net zo’n groot deel uit van je baan. Net als het voeg- en raapwerk en de voorbereiding: je bestudeert bouw- en werktekeningen, stelt metselverbanden vast, berekent hoeken en lagen, en plaatst metselprofielen. Als de muur eenmaal staat, werk je de voegen netjes af. Dat alles doe je met oog voor veiligheid.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding of hoger en bent in het bezit van het diploma VCA Basisveiligheid. Maar minstens zo belangrijk als je diploma’s vinden we jou als persoon. Je werkt nauwkeurig en secuur, en kunt prima zelfstandig uit de voeten. Maar ook goed samenwerken. Uiteraard heb je oog voor detail en een goed ontwikkeld technisch inzicht.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als metselaar bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.