uitvoerder

Uitvoerder (project The Ensamble)

Voor ons moederbedrijf zorg jij dat op het project The Ensamble in Amsterdam Zuidoost alles op de bouwplaats op rolletjes loopt. Belangrijk werk dus. Je geeft leiding, maakt en bewaakt de planning en ziet toe op de veiligheid en kwaliteit van het werk. Het project bestaat uit een gemengd nieuwbouwproject; twee woontorens bestaand uit 592 moderne appartementen in drie huursegmenten voor bewoners in verschillende fases in hun wooncarrière, ca. 5.000m2 aan plint voorzieningen en ca. 19.000m² aan kantoorruimte.

voltijd

minimaal mbo+ in een bouwkundige richting

Amsterdam

minimaal 2 jaar werkervaring als uitvoerder in de utiliteitsbouw

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Dankzij jou verloopt het werk op de bouwplaats efficiënt en veilig. Dat is best een verantwoordelijkheid, maar die kun jij prima dragen. Je stuurt de bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers aan, maakt en bewaakt de planning en voert kwaliteits- en veiligheidscontroles uit. Bovendien fungeer je als aanspreekpunt voor je collega’s, signaleer en verhelp je eventuele knelpunten en verzorg je de werknemersadministratie.

Wat je meebrengt

Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op niveau mbo+ of hoger en al een aantal jaar ervaring als uitvoerder in de utiliteitsbouw. Daarnaast blink je uit in leidinggeven en heb je een opvallend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en planning zijn al net zo goed ontwikkeld. Uiteraard ben je zelfstandig, initiatiefrijk en kun je razendsnel schakelen als dat nodig is.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Stap je liever in als freelancer? Voor deze vacature behoort dat ook tot de mogelijkheden.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. 

Join the family

Zie jij jezelf wel als uitvoerder bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.