terreinmedewerker

Terreinmedewerker materieeldienst

voltijd

geen vooropleiding vereist

Vlissingen

Ervaring met klein technisch onderhoud

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Als terreinmedewerker bepaal je samen met het hoofd materieeldienst de prioriteiten. Je inzicht in logistieke bedrijfsprocessen komt daarbij goed van pas. Je staat chauffeurs te woord, helpt bij het laden en lossen, en verzorgt klein technisch onderhoud aan het terrein en materieel. Je telt retourzendingen en slaat ze veilig en netjes op. Af en toe verzorg je zelf een transport met de pick-up.

Wat je meebrengt

Je bent fysiek sterk, in goede conditie en gezegend met twee rechterhanden. Je neemt initiatief en kunt goed plannen en prioriteiten stellen. Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden kun je prima overweg met veel verschillende mensen. Verder is het handig als je in bezit bent van een aanhanger- en BE-rijbewijs, een heftruckcertificaat en VCA. Anders ben je bereid die te halen. En natuurlijk hou je van buiten zijn, en werk je net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Zie jij jezelf wel als terreinmedewerker bij Cordeel Nederland? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.