C-fire

Voltijd

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 2 jaar werkervaring in een salesfunctie

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Jij bent verantwoordelijk voor de uitbouw van de klantenportefeuille in Nederland en laat geen kans onbenut om bedrijven vertrouwt te maken met onze producten. Jij verdiept je in de technische normen en weet waar je over spreekt, zodat je met enthousiasme en vertrouwen C-fire kan binden aan loyale klanten. Je onderhoudt externe contacten op een professionele en structurele wijze en bouwt een sterke relationele band uit met alle stakeholders (gaande van preventieadviseur tot projectleider en van kopende klant tot opdrachtgever of investeerder). Tevens zorg jij samen met je collega’s voor het volledige commerciële beheer: van prospecteren tot en met contractonderhandelingen of het afsluiten van samenwerkingsakkoorden. 

Wat je meebrengt

Je hebt HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring. Je beschikt minstens 2 jaar ervaring in een salesfunctie. Je hebt goede kennis van het Nederlands en Engels. Je hebt een goed empathisch vermogen en bent flexibel. Jij beschikt over gedrevenheid en hebt plezier in je werk.

Wat we jou bieden

Bij C-fire zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. 

Join the family

Zie jij jezelf wel als sales representative bij C-fire? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia Zwijnenburg-Blokmaker.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.