Contact Cordeel

32 - 40 uur

hbo / academisch

Zwijndrecht

Minimaal 5 jaar ervaring in allround HR en projectmatig werken

Cordeel: familiebedrijf met hart voor de bouw

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Cordeel EBS

Nog steeds zijn we een hecht familiebedrijf

En dat is best bijzonder voor een grote aannemer. Ook bijzonder: we hebben onze eigen productiefaciliteiten en houden het hele bouwproces in eigen hand. Daardoor zijn we in staat om de meer complexe en uitdagende projecten uit te voeren. Je weet wel, van die projecten waar jouw bouwershart sneller van gaat kloppen.

Meer over Cordeel

Wat je gaat doen

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren HR-projectmanager. Bij Cordeel Nederland ga je een cruciale rol vervullen in het aantrekkelijker maken van onze organisatie als werkgever. Op tactisch en strategisch niveau neem je initiatieven en fungeer je als sparringspartner voor de directie. Deze veelzijdige functie omvat onder andere projecten op het gebied van Employer Branding, Talent Management, Diversiteit, Strategische Personeelsplanning en Leiderschapsontwikkeling.

Wat we jou bieden

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.

Join the family

Deze vacature is exclusief uitgezet bij P&O Partner, specialist in HR-recruitment. Voor meer informatie over de vacature HR-projectmanager of om te solliciteren verwijzen wij je naar hun website. Ga naar het formulier onderaan de pagina om direct te solliciteren.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.